Dienstverlening op maat


Van jaarrekeningen tot online aangifte

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat uw financiële en administratieve zaken uit handen neemt? Ons administratiekantoor in Laren biedt een compleet dienstenpakket om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u een bijzonder verzoek? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Diensten

Klik op een van de diensten voor meer informatie.

Administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Dit is ook van groot belang voor uw eigen bedrijfsvoering. Met een ordelijke administratie houdt u overzicht, kunt u ontwikkelingen signaleren, op tijd bijsturen en de juiste beslissingen nemen.


JC Financial Services (JCFS) controleert uw administratie, dient btw-aangiftes in en voert overige werkzaamheden uit. Enerzijds nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen, anderzijds respecteren wij het wanneer u zelf de controle wilt houden. 


Dooruw financiële administratie en aangiften omzetbelasting periodiek (per maand/kwartaal) door ons te laten verzorgen, heeft u actueel inzicht in uw cijfers en kunt u meer tijd besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. Desgewenst stellen wij tussentijdse rapportages voor u samen, zodat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.


Financiële administratie op locatie


Dreigt uw financiële administratie stil te liggen door ziekte of langdurig verlof? Of wilt u besparen op de kosten van uw eigen administratieve afdeling? JC Financial Services (JCFS) komt op locatie bij u langs voor het verwerken van de financiële administratie en het doen van de aangifte omzetbelasting.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Online Diensten

In de laatste jaren heeft het gebruik van online administratiesoftware een grote groei doorgemaakt.


Twinfield is een internationale webdienst voor realtime boekhouden. Binnen Twinfield zijn diverse mogelijkheden aanwezig, zoals project-, uren- en onkostenregistraties, rapportage, budgettering, kredietbeheer en facturatie. Heeft u een professionele boekhouder binnen uw bedrijf, dan is Twinfield zeer zeker aan te bevelen. Wij richten uw administratie in en zetten de gegevens uit uw administratie over in Twinfield.
Log in op uw Twinfield account

Log in op uw Twinfield account logo twinfield

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het jaarlijkse financiële eindverslag van uw onderneming. Deze bestaat uit:


• Een balans
• Een winst- en verliesrekening
• Een toelichting op de balans en de winst- en verliesrekening
• Een kasstroomoverzicht
• Een controleverklaring van een accountant (indien nodig)
De jaarrekening geeft een duidelijk inzicht in de financiële gang van zaken van het afgelopen jaar. Het biedt u nuttige informatie over uw onderneming, zodat u - indien nodig - tijdig kunt bijsturen en gedegen beslissingen kunt nemen voor de toekomst. Tevens kunt u uw onderneming goed vergelijken met die van branchegenoten en kunt u deze gebruiken voor financiers zoals de bank.

Als ondernemer bent u ieder jaar verplicht een (online) aangifte in te dienen bij de Belastingdienst waarin een balans met een winst- en verliesrekening moet worden ingevuld. Deze gegevens kunnen uit de jaarrekening worden gehaald. JC Financial Services (JCFS) verzorgt de juiste gegevens voor uw aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte) of aangifte vennootschapsbelasting.

Aan de hand van uw administratie kunnen wij de jaarrekening voor uw onderneming samenstellen. Wij denken met u mee over uw bedrijfsvoering en geven praktische tips en fiscale adviezen. De jaarrekening wordt vervolgens met u besproken.


Besloten vennootschap


Heeft u een besloten of naamloze vennootschap, dan moet u jaarlijks uw jaarrekening - ook wel publicatiestukken genoemd - deponeren bij de Kamer van Koophandel. Doet u dit niet op tijd, dan kunt u een boete krijgen en in geval van faillissement persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.
Wij verzorgen de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. In een aantal gevallen hoeft u geen jaarrekening te deponeren. U moet in deze gevallen vaak wel een andere verklaring deponeren. Wij informeren u over deze uitzonderingen.

Belastingen

De regels veranderen voortdurend en de belastingwet kent veel haken en ogen. Wij beschikken over alle expertise en ervaring om u een advies op maat te geven. JC Financial Services (JCFS) kan voor u onder meer de volgende aangiftes verzorgen:


• Aangiftes inkomstenbelasting (voor particulieren en ondernemers)
• Aangiftes vennootschapsbelasting
• Aangiftes omzetbelasting en opgaven intracommunautaire prestaties
• Aangiftes loonheffingen
• Aangiftes dividendbelasting
• Aangiftes schenkbelasting
• Aangiftes erfbelasting

Startersadvies

Ondernemen is een uitdaging. Een onderneming beginnen is nog uitdagender. Welke vergunningen zijn er nodig? Welke rechtsvorm is op dit moment het beste? Hoe financiert u de nieuwe onderneming? Zoekt u financiële participatie of gaat u in gesprek met de bank? Wat wil de financier eigenlijk van u weten? Hoe regelt u de fiscaliteit van uw onderneming en privé? En kunnen er starterssubsidies worden aangevraagd?


Afgezien van basale zaken als het aanvragen van een fiscaal nummer en inschrijving bij de Kamer van Koophandel, is een bedrijf starten een hele onderneming. Wij stellen u hierbij de juiste vragen en komen met antwoorden op vragen die u waarschijnlijk nog niet bedacht had.


Omdat wij niet alleen weten wat erbij komt kijken om een onderneming op te starten, maar ook hoe het snel en (in één keer) goed kan worden georganiseerd, bent u als startend ondernemer bij ons aan het juiste adres. Door de gedegen advisering en begeleiding kunt u snel aan de slag met uw nieuwe onderneming. En daar bent u het toch om begonnen?


Hulp bij het starten van uw onderneming?

Neem gerust vrijblijvend contact op

Consultancy

Een gezonde financiële administratie vergt tijd en een goede bedrijfsstrategie. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met vele ondernemers kunnen wij u adviseren over financiële, administratieve en managementzaken. Wij helpen u met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van:


• financieel interim-management
• vermogensbegeleiding/financiële planning/estateplanning
• groeibegeleiding
• (her)financiering
• begeleiding bij verkoop onderneming

• bedrijfsopvolging 

Salarisadministratie

Het voeren van de salarisadministratie wordt door veel ondernemers gezien als extra rompslomp waardoor kostbare tijd verloren gaat. Uitbesteding van de salarisadministratie is een uitstekende manier om meer tijd vrij te maken voor uw kerntaken en zeker te weten dat alles perfect is geregeld.
Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan ons administratiekantoor in Laren levert u en uw organisatie veel voordelen op:
• Volledige administratieve ondersteuning
• Meer tijd voor uw kerntaken
• Controle over uw loonkosten dankzij all-in pakketprijzen
• Indien gewenst volledig digitaal
• Salarisadministratie uit handen geven?
Neem gerust vrijblijvend contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op