Hulp nodig bij het inrichten van een gezond bedrijf?

Advies voor beginnende, gevestigde en internationale bedrijven

JC Financial Services (the Netherlands) BV is eind 2004 opgericht door Jan Catsburg. Jan is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van het fullservice administratie- en belastingadvieskantoor. Het kantoor is gevestigd in Laren en heeft een vaste plek verworven in regio Amsterdam en het Gooi. Het kantoor bedient met name niet-controleplichtige ondernemers in het mkb-segment.

Over het administratiekantoor in Laren

Voordat Jan JC Financial Services oprichtte, was hij meer dan 12 jaar werkzaam bij Mazars te Amsterdam, een top-10 accountantskantoor in Nederland. Als manager was Jan medeverantwoordelijk voor de aansturing van de mkb-praktijk. De belangrijkste werkzaamheden waren het aansturen van assistenten en het reviewen van hun werk op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Tevens verzorgde hij fiscale aangiften, waaronder aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, en begeleidde hij de opzet en/of het voeren van de administratie. Daarnaast was Jan direct aanspreekpunt voor de directeur/eigenaar en trad hij op als (fiscaal) adviseur van de directie. Tevens voerde Jan werkzaamheden uit op het gebied van vermogensplanning voor vermogende particulieren, begeleidde hij bij fusies en overnames en stelde hij rapporten op bij prognoses.
Vandaag de dag is Jan nog steeds actief op genoemde gebieden. Zijn jarenlange ervaring en expertise komen hierbij dagelijks tot uiting. De belangrijkste werkzaamheden zijn:


• Het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages
• Het verzorgen van fiscale aangiften
• Het begeleiden bij en/of voeren van de (online) aangifte en administratie
• De (fiscale) advisering van de directie

Daarnaast worden consultancywerkzaamheden uitgevoerd op het gebied van financieel interim-management, vermogensbegeleiding van vermogende particulieren en financiële planning.
Wilt u zich vestigen op de internationale markt? Voor grenzeloos ondernemen kan de vestiging van JC Financial Services in Curaçao u ook van dienst zijn.

Jan Catsburg
Managing director

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Naar contact